Sari la conținut
Home » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Dacă rezervarea nu este garantată printr-un card de credit/ debit sau o plată în avans, camera poate fi anulată oricând înainte de data sosirii. Unitatea de cazare își rezervă dreptul de a incasa penalități dacă termenii limita de anulare de mai jos nu sunt respectați:

  • în cazul garantării cu un card de credit/ debit, unitatea de cazare își rezervă dreptul de a incasa penalitățile eventuale de pe acest card
  • în cazul unei plăți în avans, unitatea își rezervă dreptul de a păstra/ returna sumele achitate.


Politica de anulare / returnare:

  • Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu 14 zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 25 lei, plus comisioanele bancare.
  • In cazul in care nu va prezentati in data rezervarii fara sa ne anuntati cu 14 zile inainte, valoarea sejurului NU va fi returnata
  • Valoarea platita nu este returnabila in cazul anularii sau nesosirii, decat daca anularea se va face cu 14 zile inainte de data rezervata.
  • Avansul pentru o rezervare sau plecarile in avans, nu vor fi considerate avans pentru alte rezervari.
  • Dacă rezervarea este anulată sau modificată mai târziu sau în caz de neprezentare (“no show”), va fi încasat prețul total pentru rezervare

  • IMPORTANT! In momentul in care ati efectuat plata in orice forma a serviciilor de cazare, se considera ca ati citit si sunteti de acord cu modalitatile de plata, politica de anulare si regulamentul de functionare.

Politici pentru copii:

  • Copiii sunt considerați adulți începând cu vârsta de 8 ani.
  • Vă rugăm să specificați numărul de copii care vă însoțesc și vârstele acestora.

Politici despre paturi suplimentare:

Această proprietate nu are paturi suplimentare.


Check-in: incepand cu ora 14.00 Check-out: ora 12.00.Vârsta minimă pentru check-in este de 18 ani

Alte informații utile:

Anulare/ plată în avans – rezervări via Booking.Com : Politica de anulare şi plată în avans variază în funcție de tipul de tarif selecționat și condițiile menționate pe platforma de rezervare.

Acceptam plata cu cardul sub sigla Visa și MasterCard sau plata folosind carduri speciale, ca cele de vacanță Edenred, Sodexo și Up România.

Deschide fereastra
1
💬 Doriti sa vorbiti cu noi ?
Scan the code
Salut👋
Te putem ajuta?